'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΙΚΗΣ ΤΟ FINAL 4 ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
Μια από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις ειχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας οι φιλοι της Ελληνορωμαικης παλης.
Πολύ θεαμα προσφεραν οι  κορυφαίοι αθλητες σε κάθε κατηγορία για να κερδίσουν τη συμμετοχή τους στους Μεσογειακούς Αγώνες στη Μερσίνη της Τουρκίας, αλλά και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών της Ουγγαρίας


 Μετά από την άριστη συνεργασία του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης και συμπατριώτη μας Ολυμπιονίκη του αθλήματος Κώστα Θάνου, του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Κων. Παπαλού και του Προέδρου του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Καρδίτσας (Δ.Ο.Π.Α.Κ.) κ. Νικ. Καραγιάννη, η πόλη μας επελέγη να φιλοξενήσει την κορυφαία αθλητική διοργάνωση της χρονιάς για την Ολυμπιακή Πάλη.

Την κορυφαια διοργανωση τιμησαν με την παρουσια τους οι Βουλευτες Σπυρος Ταλιαδουρος,Ασημινα Σκονδρα,η θεματικη αντιπεριφερειαρχης Γεωργια Κοκκαλη Κουβελη,ο Δημαρχος Καρδιτσας Κωστας Παπαλος αντιδημαρχοι ο προεδρος της ομοσπονδιας παλης Κωστας Θανος
και πληθος φιλαθλων.
Σε μια σεμνη τελετη πριν τους 12 τελικους σε ολες τις κατηγοριες ακολουθησαν βραβευσεις προς τους ανθρωπους της Ελληνορωμαικης Παλης και τους Καρδιτσιωτες που εκαναν γνωστη την Καρδιτσα μεταξυ αυτων και τον ολυμπιονικη Κωστα Θανο.

Την εναρξη των τελικων κυρηξε 
ο Δημαρχος Καρδιτσας Κωστας Παπαλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες