'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Γολγοθάς» για τον Θανάση Βέγγο "...


"
Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων μηνών ο «καλός μας άνθρωπος» έκανε τους δικούς του ανθρώπους, τους φίλους του αλλά και το πανελλήνιο να καρδιοχτυπήσουν.
Ο δημοφιλής ηθοποιός χρειάστηκε και πάλι να περάσει την πόρτα του νοσοκομείου. Και εάν την πρώτη φορά είχε προγραμματίσει ο ίδιος το χειρουργείο, στο νοσοκομείο του Ρίου, τη δεύτερη «ένα ατυχές περιστατικό» που συνέβη μέσα στο σπίτι του τον οδήγησε στην Εντατική του «Ερυθρού Σταυρού», όπου βρίσκεται σε καταστολή. Η κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με πληροφορίες, κρίνεται «σταθερή». Οι γιατροί θα έχουν σαφή εικόνα τα επόμενα εικοσιτετράωρα. Ωστόσο, οι σχετικές πληροφορίες φτάνουν με το... σταγονόμετρο.

Στο πλευρό το βρίσκονται οι αγαπημένοι του, η σύζυγός του Ασημίνα και τα δυο του παιδιά. Ανησυχούν πολύ, επιθυμία τους όμως είναι να αντιμετωπίσουν μόνοι την περιπέτεια υγείας του δικού τους ανθρώπου. Οι ελάχιστοι από τους στενούς φίλους της οικογένειας που έχουν ενημερωθεί για το συμβάν αγωνιούν και τηλεφωνούν συνέχεια προκειμένου να πληροφορούνται τις εξελίξεις.

Ο Θανάσης Βέγγος εισήχθη στο νοσοκομείο το Σάββατο και η νοσηλεία του στην Εντατική κρίθηκε απαραίτητη. Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από το στενό περιβάλλον του ο ηθοποιός «έπεσε μέσα στο διαμέρισμά του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά. Το χτύπημα του προκάλεσε αιμάτωμα και αυτό πρέπει να αντιμετωπίσουν άμεσα οι γιατροί που τον παρακολουθούν».
ΠΗΓΗ: ESPRESSO
Sourta-ferta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες