'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑ!!!

"Χρυσοί" στο Πανελλήνιο Πάλης οι αφοί Κουτσιούμπα

13/12/2010,
Sportrikala
Οι Αδελφοί Κουτσιούμπα ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βαθρου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ελληνορωμαικής Πάλης κάνοντας θεαματική επιστροφή στον χώρο

Οι Αδελφοί Κουτσιούμπα ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βαθρου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ελληνορωμαικής Πάλης κάνοντας θεαματική επιστροφή στον χώρο Ο Ξενοφών Κουτσιούμπας αγωνιζόμενος  του Ολυμπιακού κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία των 120 κιλών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ελληνορωμαϊκής Πάλης, που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο «Μαζαράκη» στο Περιστέρι με τη συμμετοχή 485 αθλητών από 58 σωματεία. Επίσης, ο αδερφός του έβδομου Ολυμπιονίκη της Αθήνας στην Ελληνορωμαϊκή Πάλη, ο Γιώργος Κουτσιούμπας , αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος στα 96 κιλά. 

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει την πρωτιά στην κατάταξη των συλλόγων, καθώς συγκέντρωσε τρεις βαθμούς λιγότερους (42 βαθμούς) από τον Πανελληνιονίκη σύλλογο ΠΟΠ Χαλκίδας (45 βαθμοί). Ο Εθνικός Γυμναστικός Σύλλογος (26 β.) ήρθε τρίτος, ενώ η Ολυμπιακή Φλόγα Ξάνθης κατέλαβε την τέταρτη θέση (22 β.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες