'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

ΠΑΛΗ/ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΝΕΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ...

ΝΕΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Παλεύουν για τα μετάλλια

03.06.2010
Οι αθλητές πάλης του Α.Σ. Δημοκρίτειο


Νέες επιτυχίες σε αγώνες το τελευταίο διάστημα είχαμε από το τμήμα πάλης του Αθλητικού Συλλόγου της Κομοτηνής Δημοκρίτειο. Οι αθλητές του τμήματος έλαβαν μέρος στις διοργανώσεις, στα τέλη Απριλίου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων, στην Αθήνα, με συμμετοχή 10 αθλητών, (σε σύνολο αθλητών πάνω από 250 άτομα), τα αποτελέσματα για την ομάδα μας ήταν: 3ος στα 85 kg, ο Ναζί Ιμπίζ, 5ος στα 58 kg, ο Αμέτ Τσεγγέλ, 5ος στα 100 kg, ο Κώστας Παρασκευόπουλος.
Αρχές Μαΐου πήραν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων, που έγινε στην Ηγουμενίτσα. Συμμετοχή 5 αθλητριών, (σύνολο που έλαβαν μέρος 120), με αποτελέσματα: 2η στα 70 kg την Μάγδα Θεοδοσιάδη.
Τέλος Μαΐου πήραν οι αθλητές μας μέρος στο 3ο πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης παιμπαίδων (6-12 χρονών), που διοργανώθηκε στα Τρίκαλα. Σύνολο αθλητών 214. Συμμετοχή 11 αθλητών από την Κομοτηνή με τα εξής αποτελέσματα: Αργύρης Γρηγοριάν 1ος στα 30 kg, Τυράν Γρηγοριάν, 2ος στα 30 kg, Ναρέκ Γρηγοριάν, 1ος στα 34 kg, Δημήτρης Καρελιάδης, 3ος στα 36 kg, Γιάννης Βινίκ, 1ος στα 36 kg, Χρήστος Γρηγοριάν, 1ος στα 42 kg, Καρρά Αλή Φορκάν, 3ος στα 42 kg.
Για τις επιτυχίες αυτές αλλά και την δράση του συλλόγου ο έφορος του τμήματος πάλης του ΑΣ Δημοκρίτειο Γιώργος Μανανάς θέλει να ευχαριστήσει τη διοίκηση και τον πρόεδρο του συλλόγου και ιδιαίτερα τους δύο προπονητές κ. Μπάρμπα και κ. Καρυπίδη για την αγαστή συνεργασία, όπως και την κοινωφελή επιχείρηση αθλητισμού του δήμου Κομοτηνής και την πρόεδρό της Μάγδα Γιαμουστάρη. Ευχαριστίες απευθύνει και στους χορηγούς του τμήματος Ποτοποιΐα – Οινοποιΐα Θράκης ΑΒΕΕ, Αράλκο ΕΠΕ, ξενοδοχεία «Φιλία» και«Ανατόλια».

ΠΗΓΗ/
"Ο ΧΡΟΝΟΣ" .GR ΟΝ LINΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες