'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Ε.Ο.Φ.Π.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΛΗΣ

Aθήνα 16 Μαρτίου 2010

Συνεχίζεται στην Ξάνθη η προετοιμασία της Εθνικής

Kάτω από τις καλύτερες συνθήκες συνεχίζεται στην Ξάνθη η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ελευθέρας πάλης ανδρών και έφηβων, πριν την αναχώρηση για την Κύπρο και τη συμμέτοχη στο 13ο διεθνές Μεσογειακό τουρνουά «Νικολάκιον» στη Λάρνακα στις 20-22 Μαρτίου.

Οι προπονήσεις γίνονται καθημερινά στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης «Φίλιππος Αμοιρίδης» που αποτελεί στολίδι για όλο το νομό και προσφέρει όλες τις συνθήκες ώστε να διεξαχθούν σε αυτό ακόμα και ευρωπαϊκοί αγώνες.

Η επιλογή του συγκεκριμένου γυμναστηρίου έγινε μετά από συνεννόηση με τον ξανθιώτικο σύλλογο «Ολυμπιακή Φλόγα», οι υπεύθυνοι του όποιου κανόνισαν όλες τις αναγκαίες συνθήκες για μια άψογη προετοιμασία χωρίς προβλήματα (μετακινήσεις, διαμονή, χρήση γυμναστηρίου κλπ.).

Στην Ξάνθη, την αποστολή της Εθνικής ομάδας υποδέχθηκαν ο πρόεδρος της «Ολυμπιακής Φλόγας» Φάνης Μπατζακίδης και ο προπονητής Θεόδωρος Ηλιάδης.

Την αποστολή αποτελούν:

Ρζάεφ Ηλίας (55k. 1ος Πανελλήνιο Ανδρών)

Ιβανίδης Ιωάννης (55k. 1ος Πανελλήνιο Εφήβων)

Τσούλφας Χριστόφορος (66k. 3ος Πανελλήνιο Ανδρών)

Τασκούδης Απόστολος (74k. 6ος Ολυμπιονίκης 2004)

Παυλίδης Θεοδόσης (84k. 1ος Μεσογειονίκης 2005 3ος Μεσογειονίκης 2009)

Κριαρίδης Γρηγόρης (84k. 1ος Πανελλήνιο Εφήβων)

Παπαδόπουλος Ιωάννης (96k. 3ος Ευρωπαϊκό Εφήβων)

Λαμπριάνος Τζώνυ (96k. 3ος Πανελλήνιο Ανδρών)

Αρζουμανίδης Ιωάννης (120k.3ος Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών 2009)

Τοπαλίδης Ευστάθιος (120k. 3ος Ευρωπαϊκό Ανδρών)

και προπονητές είναι οι Σιδηρόπουλος Χρήστος και Σωτηριάδης Κων/νος

Στο πρόγραμμα των προπονήσεων της Εθνικής ομάδας έχουν ενταχθεί και οι αθλητές της «Ολυμπιακής Φλόγας» Αβαγκιάν Αρμέν, Καραπετιάν Αντώνης, Τριανταφυλλίδης Ιωάννης και Αναστασιάδης Γρηγόρης.

«Χάλκινοι» οι Γρηγοριάν, Ιμπίζ στο Διεθνές Τουρνουά Παμπαίδων

Με το χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές τους επέστρεψαν από το Καλάμποβο της Βουλγαρίας, οι Αργύρης Γρηγοριάν και Ναζί Ιμπίζ.

Οι δύο αθλητές του Α.Σ Δημοκριτείου πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στο Διεθνές Τουρνουά ελευθέρας πάλης Παμπαίδων «Zlati Dinev Roidev» και κατάφεραν να ανέβουν στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Ο μεν Γρηγοριάν στα 32 κιλά, ο δε Ιμπίζ στα 83.

Στην διοργάνωση συμμετείχαν 152 αθλητές από 21 αθλητικούς συλλόγους τεσσάρων χωρών (Ελλάδα, Βουλγαρία, Τουρκία, Μολδαβία).

Αναγνώστες