'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016

Βγενόπουλος: Η απάντηση στις διαρροές περί «δήθεν φοροδιαφυγής»

Το αποτροπιασμό του εκφράζει ο επιχειρηματίας για την «αναίτια δυσφήμιση» που υφίσταται

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε ο επιχειρηματίας Ανδρέας Βγενόπουλος, κατόπιν δημοσιευμάτων σύμφωνα με τα οποία δεσμεύονται τραπεζικοί λογαριασμοί του και ελέγχεται για φοροδιαφυγή μεγάλου ύψους. Ξεκαθαρίζει δε ότι εφόσον κλήθεί να προσκομίσει τα σχετικά στοιχεία, η υπόθεση θα περαιωθεί. 
Παράλληλα εκφράζει τον αποτροπιασμό του για την αναίτια δυσφήμιση που υφίσταται, προτού καν πληροφορηθεί τίποτα επισήμως και του δοθεί η δυνατότητα να παράσχει εξηγήσεις.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ενημερώθηκα από το site της εφημερίδας Παραπολιτικά ότι δεσμεύθηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί μου και ελέγχομαι για φοροδιαφυγή ύψους 200 εκατ. ευρώ!
Μετά από μεγάλη προσπάθεια, πληροφορήθηκα και εγώ ότι πράγματι υπάρχει σε εξέλιξη κάποια διαδικασία, επειδή οι «πιστώσεις» στους τραπεζικούς μου λογαριασμούς στο διάστημα από 1/1/2002 μέχρι 31/12/2012 ήταν περίπου 200 εκατ. ευρώ μεγαλύτερες από τα δηλωθέντα και φορολογηθέντα εισοδήματά μου. Η διαφορά όμως είναι ότι με τη λέξη «πιστώσεις» υπολογίζονται και τα ίδια ποσά που μεταφέρονται από καταθέσεις όψεως σε προθεσμίας και πάλι σε όψεως και πάλι σε προθεσμίας, σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα. Άνθρακες ο θησαυρός. Εάν μετά τις διαρροές προς τον Τύπο κληθώ να προσκομίσω τα σχετικά στοιχεία, η υπόθεση θα περαιωθεί.
Εν τω μεταξύ εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για την αναίτια δυσφήμιση που υφίσταμαι, προτού καν πληροφορηθώ τίποτα επισήμως και μου δοθεί η δυνατότητα να παράσχω εξηγήσεις. Ο νοών νοείτω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες