'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

ΕΓΚΑΙΝΙΑ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ
ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΑΟ
Ο ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ 
 ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ Π.Α.Ο ΣΤΗ ΦΩΤΟ 
ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΟΝΤΟ
Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ
 ΤΟΥ Δ.Σ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ



 Η ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΝΕΜΗΘΕΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ Π.Α.Ο

 Ο  ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΗΣ Π.Α.Ο ΑΠΟΝΕΜΕΙ ΣΤΟΝ ''ΠΙΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΓΟΥΕΜΠΛΕΫ ''ΤΟΤΗ ΦΥΛΑΚΟΥΡΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ.

 Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΝΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ
ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΙΧΑΛΑΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΡΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο
 ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ -ΗΛΙΑΣ ΜΙΧΑΛΑΡΙΑΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΝΤΟΣ- ΚΛ.ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΒΕΡΗΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ-ΤΑΣΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ



Παρουσία 150 και πλέον Πρωταθλητών όλων των Σπορ των προηγούμενων δεκαετιών του Συλλόγου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Γραφείου των Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού, που βρίσκονται στην Κόνιαρη 68, πλησίον του Γηπέδου της Λεωφόρου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΨΑΡΟΠΟΥΛΟΣ -ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΙΡΒΙΔΑΚΗΣ-ΚΡΙΣ ΚΕΦΑΛΟΣ-
ΤΑΣΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΒΕΡΗΣ


ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΙΡΒΙΔΑΚΗΣ ΚΡΙΣ ΚΕΦΑΛΟΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΝΤΟΣ-ΤΣΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ-ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΕΚΑΚΗΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΒΕΡΗΣ


 ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΚΡΗΣ-ΤΟΤΗΣ ΦΥΛΑΚΟΥΡΗΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΝΤΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ

ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΝΤΟΣ

ΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ 6 ΠΛΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

ΤΟΤΗΣ ΦΥΛΑΚΟΥΡΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΙΡΒΙΔΑΚΗ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΨΑΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΒΕΡΗΣ

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΝΙΚΟ ΡΑΠΤΗ ΚΑΙ
ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ ΜΑΣ ΔΗΜ.ΚΟΣΣΟΒΑ

TA MΗΛΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΛΙΑ
Ο ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΒΕΡΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΜΑΤΕΑΣ Η.Ο.Α ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
ΥΙΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΛΕΞ ΛΙΒΕΡΗ

 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΝΤΟΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΪΔΙΝΙΩΤΗΣ-ΑΝΔΡΕΑ ΧΑΪΚΑΛΗΣ
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ


Με τον καθιερωμένο Αγιασμό 

και με παραδοσιακής μορφής εκδήλωση, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο των Παλαιμάχων με επί κεφαλής τον Πρόεδρο του Απόστολο Κόντο, δέχθηκε ανοιχτόκαρδα όχι μόνο τους συναθλητές και φίλους από το παρελθόν αλλά και αρκετούς νέους και φιλάθλους που αισθάνθηκαν την ανάγκη να παραστούν.
Ο Απόστολος Κόντος με θερμά λόγια χαιρέτισε τους παριστάμενους τονίζοντας τη σημασία να έχουν οι Παλαίμαχοι το Γραφείο τους, να υποδέχονται σε αυτό τα Μέλη της Παναθηναϊκής Οικογένειας και ακόμη να έχουν ένα σημείο αναφοράς στο χωροταξικό σημείο της ανάπτυξης του Παναθηναϊκού από όπου και να κινούνται αντλώντας δύναμη για συμπαράσταση σε κάθε εποικοδομητική προσπάθεια της Παναθηναϊκής οικογένειας.
Ενώ ο Απόστολος Κόντος προσδιόρισε τις θέσεις και τις επιδιώξεις των Παλαιμάχων άφησε στον Γενικό Γραμματέα Γιώργο Λιβέρη, ως πρεσβύτερο και δοκιμασμένο στην επεξεργασία της ακρίβειας των δεδομένων να αναφερθεί στην πορεία δημιουργίας του Συλλόγου των Παλαιμάχων Αθλητών. Η ομιλία του Γιώργο Λιβέρη, μέσα από την πειστικότητα ενός γραπτού κειμένου έχει ως εξής:
Η ΟΜΙΛΙΑ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΒΕΡΗ
Εγκαίνια των Γραφείων του Συλλόγου τη Δευτέρα 2/11/2015.



Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΒΕΡΗΣ ΓΕΝ,ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΘΛΗΤΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ
ΕΝΩ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ Π.Α.Ο

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε
Αγαπητά και επίλεκτα Μέλη της Παναθηναϊκής Οικογένειας.
Επιτρέψατέ μου να παρουσιάσω με γραπτή αναφορά τη σύντομη ιστορική διαδρομή του Συλλόγου μας. Αυτό το κάνω για δυο λόγους.
Πρώτον διότι ο γραπτός λόγος έχει προσδιορισμό χρόνου και δεύτερον διότι το κείμενο πιστοποιεί χωρίς αμφισβητήσεις, αλλά με σαφήνεια το νόημα εκείνων που πρέπει να διατυπωθούν.
Μετά τα παραπάνω μπορώ πλέον να προχωρήσω στο κυρίως θέμα μας, όπως και τη σκέψη της συγκρότησης του Συλλόγου μας. Δηλαδή την ίδρυση ενός οργάνου των Αθλητών και Πρωταθλητών όλων των Αθλημάτων του Παναθηναϊκού, αλλά και την αντίληψη όπως αυτή μορφοποιήθηκε στα χρόνια που ακολούθησαν.
Η αρχική πρωτοβουλία να αποκτήσουν συγκεκριμένη υπόσταση οι εκατοντάδες παλαίμαχοι Αθλητές που επί ατελείωτες δεκαετίες κυριαρχούσαν στις ελληνικές πίστες, προήλθε από τον συνάδελφο Γιώργο Δόγα, που έδωσε το ερέθισμα στον παλαιό πρωταθλητή Olympian και Δικηγόρο Γιάννη Χατζησαράντο να προχωρήσει στη σύνταξη του Καταστατικού μας. Του ίδιου που ισχύει και σήμερα.
Η ολοκληρωμένη σκέψη της δημιουργίας μας όπως ακολούθως σχηματοποιήθηκε από τον πρώτο Πρόεδρό μας, Παγκόσμιο Ρέκορντμαν Χρήστο Παπανικολάου και τον αείμνηστο Γιάννη Χατζησαράντο ως Γενικό Γραμματέα ήταν να δραστηριοποιούμεθα αυτοτελώς, να μην κινούμεθα δορυφορικά πέριξ Διοικήσεων και να ακολουθούμε μια κοινή αδελφική πορεία με τον Πανελλήνια πρωτοπόρο Σύλλογο των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών, ο οποίος ήδη από 20ετίας είχε χαράξει έναν μοναδικά ωραίο δρόμο. Η απόφαση αυτή μιας συνώνυμης οδού συνεργασίας, διαχείρισης και αλληλεγγύης με τους Παλαιμάχους Ποδοσφαιριστές ήταν και είναι βέβαιο ότι μπορεί να βοηθήσει στην εκτόνωση εσωτερικών προβλημάτων. Ακόμη η συνεργασία μας αυτή, λόγω του μεγέθους των ονομάτων είναι βέβαιο ότι αποτελεί μοχλό πίεσης προς τους φορείς εκείνους οι οποίοι επιβάλουν ή επιθυμούν να επιβάλουν εξουθενωτικά μέτρα προς την Παναθηναϊκή Οικογένεια.
Το παραπάνω πνεύμα, ίσως με κάποια ύφεση ακολουθήθηκε και στις επόμενες διοικήσεις υπό την Προεδρία της Μαίρης Λομβάρδου, μέχρι να φθάσουμε στην παρούσα μορφή Προεδρείου, όπου η συναισθηματική νοημοσύνη προχώρησε ένα βήμα παραπάνω καθώς άνθρωποι δραστήριοι και αποτελεσματικοί, πορευόμενοι μέσα από αντιξοότητες κατάφεραν να μεταλλάξουν τις μνήμες σε πράξεις και γεγονότα, με φανερά και εντυπωσιακά άλματα προόδου.
Σήμερα καθώς φθάσαμε, μετά 8 έτη σ’ αυτήν την πραγματικότητα, χωρίς να έχουμε πάνω από το κεφάλι μας κάποιον κήνσορα, αλλά μόνο σεβαστούς και αγαπημένους φίλους, κινούμεθα με αρχοντική αξιοπρέπεια στον ευρύτερο αθλητικό χώρο, προσβλέποντας πάντα να μην είμεθα ούτε στιγμή αποσυνάγωγοι αλλά πάντα εντός.
Κλείνοντας θα ευχαριστήσω όλους εσάς που με ακούσατε, θα ευχαριστήσω επίσης τον Πρόεδρό μας που μου εμπιστεύθηκε αυτό το κομμάτι της ιστορικής αναδρομής και θα σας διαβεβαιώσω ότι πρώτο μέλημά μας είναι πάντα η συνοχή για την εδραίωση της πλήρους Παναθηναϊκής πραγματικότητας.
Μετά το πέρας των χαιρετισμών ο Κώστας Πολίτης, ο θρυλικός παίκτης Μπάσκετ του Παναθηναϊκού και Προπονητής εκείνης της φανταστικής Εθνικής Ομάδας των θριάμβων στον Ευρωπαϊκό Χώρο, κλήθηκε να απονείμει την Πλακέτα στο Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού για τα 27 χρόνια δράσης του. Την πλακέτα παρέλαβε η συμπαθέστατη παλαιά μορφή των επίλεκτων παικτών, Τότης Φυλακούρης.


 Ο ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΝΟΒΑ
ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ



Μετά το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε θαυμάσιο κοκτέιλ για να κλείσει σε ένα πνεύμα σύμπνοιας η εκδήλωση αυτή που με τόση φροντίδα είχε επιμεληθεί ο Αντιπρόεδρος Θόδωρος Συνοδινός.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΟΨΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ

Δ.ΑΓΡΑΠΙΔΑΚΗΣ ΒΟΛΕΫ-Ν.ΤΖΙΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ-Μ.ΠΑΠΑΣΧΑΛΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες