'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

KICK BOXING

Ιδανικό «αντίο» (στα ρινγκ) από τον Ζαμπίδη!

29.06.2015, 17:58 | Ο Μιχάλης Ζαμπίδης έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την μεγάλη καριέρα του (το Σάββατο 27/6 στο ΣΕΦ) μπροστά σε 5.000 θεατές και πανηγύρισε την τελευταία του νίκη στα ρινγκ...
Ο "Iron Mike" νίκησε μετά από πέντε γύρους (και ομόφωνη απόφαση των κριτών), τον Αυστραλό Steve Moxon και αποθεώθηκε από τους φίλους του kickboxing που βρέθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.
Ο 35χρονος αθλητής που για δυο δεκαετίες διαφήμισε το ελληνικό κικ μπόξινγκ στα διεθνή σαλόνια του σπορ, εισέπραξε «respect» από τον κόσμο που ξέρει να αναγνωρίζει ότι εκτός από γροθιές και λακτίσματα ο Ζαμπίδης κατέθεσε και την ψυχή του στα ρινγκ!
Από το προχθεσινό φινάλε θα έχει να θυμάται ότι την απονομή της ζώνης “King of the Ring” έκανε ο Παναγιώτης Γιαννάκης!
Ο 27χρονος Moxon, μολονότι στο στάδιο δεν έδειξε δυσαρέσκεια για το αποτέλεσμα, λίγες ώρες αργότερα ανάρτησε στο facebook το παρακάτω κείμενο: «Well I didn't KO him. So I didn't get the win. We knew that coming into the fight. Once again please judge for yourself when the video comes out.
I hope I represented my myself, my family, my team and my country well. Thank you everyone for your support. Lots of love. Stone Cold»!
Οι νικητές των Main Games:
Μιχάλης Ζαμπίδης (ομόφωνη απόφαση)
Usman Mohammad (απόφαση)
Νίκος Κελέκης (νοκ άουτ)
Γιάννης Φεζουλάι (ομόφωνη απόφαση)
Πάνος Κυρίμης (ομόφωνη απόφαση)
• Ο αγώνας Μαρία Πανταζή-Χαρά Δημητρούλα δεν πραγματοποιήθηκε με ευθύνη της δεύτερης. 
UPDATEΑπόψε, τελικά, στις 22:15, στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τον αγώνα Ζαμπίδη-Moxon και άλλα ματς του «Iron Challenge» που έγινε το Σάββατο (27/6/2015) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
http://www.samurai24.gr/portal/ring-sports/kick-boxing/2224-idaniko-antio-sta-ringk-apo-ton-zampidi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες