'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Και εγένετο πυγμαχική εκπομπή!!!! (βίντεο)

Και εγένετο πυγμαχική εκπομπή!!!! (βίντεο)

Και εγένετο πυγμαχική εκπομπή!!!! (βίντεο)
Η πρώτη εκπομπή που βασικό και αποκλειστικό της αντικείμενο έχει την επαγγελματική πυγμαχία, είναι επιτέλους στη χώρα μας γεγονός!!!
Το boxingnews.gr εύχεται Καλή Αρχή και καλή Επιτυχία στην εκπομπή Pro Boxing Greece αλλά και στο Χρήστο Γάτση που μέσα από την εκπομπή αυτή ξεκινά ένα νέο επαγγελματικό βήμα, αυτό του παρουσιαστή, που όπως θα δείτε στο βίντεο το κάνει με απόλυτη επιτυχία και άψογο  επαγγελματισμό.
 Η εκπομπή αυτή εκτιμάμε ότι είναι το πρώτο βήμα μπροστά από την οθόνη και η απαρχή, για να αποκτήσει επιτέλους και η πυγμαχία στη χώρα μας τον μιντιακό χρόνο που δικαιούται και που της αξίζει.
Αυτή η εκπομπή θα ειναι ένα μιντιακό μονοπάτι για να προβληθούν οι Έλληνες επαγγελματίες πυγμάχοι και οι προσπάθειές τους. Οφείλουμε εδώ να αναφέρουμε ότι ο θετικός αυτουργός αυτής της εκπομπής είναι ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος από πολύ νωρίς πίστεψε σε αυτό που ξεκίνησε ο Γ Στεφανόπουλος, τον στήριξε με κάθε τρόπο και το αποτέλεσμα είναι αυτή η διαδικτυακή εκπομπή που εκτιμάμε ότι είναι το πρώτο και καθοριστικό μονοπάτι για την απόκτηση δημοσιότητας του επαγγελματικού μποξ και των πυγμάχων. Καλή αρχή!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες