'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Θύμα έκπληξης ο Ηλιάδης στο Γκραν Σλαμ του Τόκιο

07.12.2014, 10:06 | Η επιστροφή του Ηλία Ηλιάδη στα τατάμι (στο Γκραν Σλαμ του Τόκιο) δεν συνοδεύτηκε από την κατάκτηση μεταλλίου. Ο τρεις φορές χρυσός...
παγκόσμιος πρωταθλητής, έπεσε θύμα έκπληξης αφού γνώρισε την ήττα στη φάση των 16 από τον 23χρονο Σέρβο Αλεξάντερ Κούκολι.
Ο Ηλιάδης, στους 32 νίκησε τον Ουκρανό Βαντίμ Σινιάφσκι, όμως στον αμέσως επόμενο γύρο έχασε με Yuko από τον Κούκολι, ο οποίος στο βιογραφικό του έχει δύο μετάλλια σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα U23 και ένα σε U21, κανένα όμως από αυτά χρυσής απόχρωσης.
Ο «Mr. Ippon» του παγκοσμίου τζούντο, έδειξε «σφιχτός» στον πρώτο αγώνα με τον Σινιάφσκι, όπως και στον δεύτερο με αποτέλεσμα να δεχθεί Yuko 1:32 πριν την ολοκλήρωση του πενταλέπτου, το οποίο του στέρησε την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως, ότι ουδείς από τους τέσσερις πρώτους της παγκόσμιας κατάταξης των -90κ. (Λιπαρτελιάνι, Βομπροσόφ, Ηλιάδης, Φαν Τ Εντ) δεν μπόρεσαν να βρεθούν στο βάθρο των νικητών. Μόνο ο Γεωργιανός Λιπαρτελιάνι είχε παρουσία στα ρεπεσάζ, όμως κι αυτός αποκλείστηκε από τον αγώνα διεκδίκησης για το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας μετά την ήττα από τον ΙάπωναΜασού Μπέικερ.
Στην πρωτεύουσα του Ανατέλλοντος Ηλίου βρίσκονται και οι Αζωίδης, Μουστόπουλος, Ντανατσίδης, Τελτσίδου, όπως και ο προπονητήςΝίκος Ηλιάδης.
Η ελληνική αποστολή βρίσκεται εκεί χάρη στην ικανότητα του εθνικού κόουτς να εξασφαλίζει προσκλήσεις μετακίνησης και φιλοξενίας από διεθνείς φορείς του αθλήματος, αφού η Ε.Ο. Τζούντο δεν έχει χρήματα τούτε για την μισθοδοσία των υπαλλήλων...
http://www.samurai24.gr/portal/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες