'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Συνάντηση Πύρρου Δήμα - Διαμαντή Παπαδόπουλου για το «Παλάτι Βαρέων Αθλημάτων και Μαζικού Αθλητισμού»


Συνάντηση Πύρρου Δήμα - Διαμαντή Παπαδόπουλου για το «Παλάτι Βαρέων Αθλημάτων και Μαζικού Αθλητισμού»
Να συντονίσουν το βηματισμό τους προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία αδειοδότησης και απόδοσης προς χρήση στους φίλους της άρσης βαρών και όχι μόνο το «Παλάτι Βαρέων Αθλημάτων και Μαζικού Αθλητισμού» στο δήμο Παύλου Μελά συμφώνησαν ο δήμαρχος Παύλου Μελά Διαμαντής Παπαδόπουλος και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης βαρών Πύρρος Δήμας μετά από συνάντηση που είχαν στο δημαρχείο την Παρασκευή (22/11).
Ο Διαμαντής Παπαδόπουλος δεσμεύθηκε ότι θα σταθεί στο πλευρό της Ομοσπονδίας ώστε να ξεπεραστούν και οι τελευταίες γραφειοκρατικές λεπτομέρειες και να αρχίσει να λειτουργεί το Κλειστό Γυμναστήριο από τον επόμενο μήνα.
Πρόκειται για το μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο Βαρέων Αθλημάτων της Βόρειας Ελλάδας το οποίο θα καλύψει τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής για κλειστές αθλητικές υποδομές. Η συνολική έκταση της εγκατάστασης ανέρχεται στις τρεις χιλιάδες εκατό τετραγωνικά μέτρα (3.100 τ.μ.) και περιλαμβάνει μία κλειστή κλιματιζόμενη αίθουσα διαστάσεων 30μ.Χ60 μ. εξοπλισμένη με είκοσι πλατό για προπόνηση καθώς και βάρη για την μυϊκή ενδυνάμωση των αθλητών. Το προπονητήριο διαθέτει επίσης δύο συγκροτήματα αποδυτηρίων εξοπλισμένα με δυο σάουνες και ένα υδρομασάζ, δύο χώρους φυσικοθεραπευτηρίων, γραφεία και βοηθητικούς χώρους. Τμήμα των εγκαταστάσεων θα παραχωρηθεί στην Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών για την προπόνηση των εθνικών Ομάδων και των κλιμακίων της. Ταυτόχρονα στο «Παλάτι Βαρέων Αθλημάτων και Μαζικού Αθλητισμού» θα φιλοξενούνται επίσημοι αγώνες βαρέων αθλημάτων όπως άρσης βαρών, πυγμαχίας, πάλης, επιδείξεις σχολείων καθώς και άλλες αθλητικές διοργανώσεις.
«Συμφωνήσαμε να στηρίξουμε την Ομοσπονδία Άρσης Bαρών προκειμένου να αποκτήσει το δικό της σπίτι στη Βόρεια Ελλάδα. Με το «Παλάτι Βαρέων Αθλημάτων και Μαζικού Αθλητισμού» θα δώσουμε νέα ώθηση στον αθλητισμό των Δυτικών Συνοικιών και θα μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των νέων που θέλουν να ασχοληθούν με τα βαρέα αθλήματα. Παράλληλα, το νέο αθλητικό κέντρο θα καλύψει τις ανάγκες των προγραμμάτων Μαζικού Αθλητισμού στο Δήμο μας δίνοντας τη δυνατότητα σε χιλιάδες συμπολίτες μας να αθληθούν και να ψυχαγωγηθούν καθημερινά» δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης ο δήμαρχος Παύλου Μελά Διαμαντής Παπαδόπουλος.
πηγή: Γραφείο Τύπου δήμου Παύλου Μελά
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες