'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΝΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΗ
Γράφει 
ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΒΕΡΗΣ

Η ηγεσία Μπάσκετ του ΟΣΦΠ κατόρθωσε να εντυπωσιάσει αρνητικά τους Έλληνες φιλάθλους, τους Έλληνες μη φιλάθλους αλλά και τους υπευθύνους  της Ευρώπης  στα διοικητικά του αθλήματος.


          Αυτή την πρωτοπόρα θέση, ενός Σωματείου με Ευρωπαϊκούς τίτλους, να μην επιτρέψει στους αθλητές του να μετάσχουν της Εθνικής Ομάδας της χώρας, μόνο άνθρωποι με παντελή έλλειψη αθλητικού «background» μπορούσαν να  επινοήσουν.
          Κατ’ αρχήν  η δικαιολογία «περί ασφαλίσεως των παικτών» είναι αστεία. Είναι ακατανόητο γιατί οι παίκτες του ΟΣΦΠ πρέπει να έχουν διαφορετική ασφάλιση από τους παίκτες των άλλων Συλλόγων, οι οποίοι άλλωστε αποτελούν και την συντριπτική πλειοψηφία.
          Ύστερα γιατί αυτή η απόφαση να αφορά τους παίκτες όλων των κατηγοριών; Ακόμη και αυτούς που δεν έχουν κόστος για τον ΟΣΦΠ; Εκτός εάν το όψιμο ενδιαφέρον για κάθε έφηβο και κορασίδα αποκαλύπτει ένα καθαρό μποϋκοτάζ.
          Αλλά ένα Σωματείο είναι επιτρεπτό να κάνει μποϋκοτάζ στην Εθνική Ομάδα; Μποϋκόταραν οι Αμερικάνοι τους Σοβιετικούς στους Ολυμπιακούς της Μόσχας και οι Σοβιετικοί στους Ολυμπιακούς του Λος Άτζελες, αλλά όχι Έλληνες την Εθνική Ελλάδος!!
          Εκτός εάν «κτυπάμε το σαμάρι γιατί δεν μπορούμε να κτυπήσουμε το γάιδαρο» και όλο αυτό προήλθε επειδή ο ΟΣΦΠ «πνέει μένεα» (μήπως τα λοίσθια) κατά του Γιώργου Βασιλακόπουλου, γιατί δεν κατάκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδος, λες και ήταν το πρώτο ή το τελευταίο που έχασε. Επομένως εάν το κέρδιζε όλα θα έβαιναν καλώς.
          Βεβαίως οι περιοικούντες την Ιερουσαλήμ και γνωρίζοντες βαθύτερα τα πράγματα, υποστηρίζουν ότι τα αίτια είναι ακόμη ευρύτερα, επειδή ο Γιώργος Βασιλακόπουλος εξασφάλισε τα χρήματα της συμμετοχής μας στην Ισπανία χωρίς φανφάρες και χωρίς να τα ζητήσει από αδελφές ψυχές ώστε να κάνουν  τη «λεζάντα» τους.
          Επομένως καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως επιδιώκουν εν παντί τρόπο την αποτυχία της προσπάθειας του Γιώργου Βασιλακόπουλου, να δώσει μια ακόμη ευκαιρία στην Εθνική μας Ομάδα, ώστε να καταβαραθρωθεί. Για να περάσει ο αρρωστημένος εγωισμός κάποιων κακομαθημένων, οι οποίοι ρυθμίζουν  τα πάντα με το χρήμα που το βρήκαν  συσσωρευμένο και τους επιτρέπει λογική με τα δικά τους «στάνταρ» που τα αποκτήσανε όχι στη σκόνη των γηπέδων, αλλά στη γυάλα των σαλονιών τους.palaimaxoipao1908

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες