'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Τι σημαίνει το όνομα σου?..


Τι σημαίνει το όνομα σου?

Τι σημαίνει το όνομα σου?[Image]Ονοματολογία, κάτι που αρκετοί έχουμε ψάξει, διότι αναρωτιόμαστε τι σημαίνει το όνομα μας, κι αν αυτό έχει επηρεάσει σε κάποιο βαθμό τον χαρακτήρα μας.
Για να δούμε λοιπόν τι σημαίνουν και ποια τα χαρακτηριστικά, μερικών απο τα πιο γνωστά Ελληνικά ονόματα.

Αγγελική
Είναι φιλότεχνη και αγαπάει τα ταξίδια. Είναι εξαιρετική φίλη και καλλιεργεί πραγματικές και δυνατές σχέσεις φιλίας.

Άγγελος
Έχει αχαλίνωτη φαντασία και συχνά χάνεται μέσα στις σκέψεις του. Είναι ισχυρογνώμον και καταφέρνει να πραγματοποιεί τους στόχους του.

Αδάμ
Είναι δραστήριος, τολμηρός και χαρακτηρίζεται για την επιβλητικότητά του. Τον ελκύουν οι μηχανορραφίες και οι καταστάσεις που ζητούν λύσεις. Δεν αντέχει τους αναποφάσιστους και τους αδύναμους.

Αθανασία
Της αρέσει να προσφέρει και να ικανοποιεί τους γύρω της αλλά και τον εαυτό της. Είναι αμετακίνητη στις πεποιθήσεις της και σταθερή στα συναισθήματά της.

Αθανάσιος
Έχει καλούς τρόπους, είναι άνθρωπος απλός και ευγενής . Έχει την τάση να αναζητά συνεχώς νέα ενδιαφέροντα και ψάχνει τρόπους έκφρασης. Είναι άτομο που μπορεί να επηρεαστεί εύκολα από τους γύρω του αλλά ο ίδιος δυσκολεύεται να επιβληθεί στους άλλους.

Αθηνά
Κεφάτη, πρόσχαρη γεμάτη ζωντάνια. Είναι κοινωνική και αγαπάει την γνώση. Αναζητά συχνά καινούργια ενδιαφέροντα και χαρακτηρίζεται για την φιλοξενία της. Είναι περίεργη και καθόλου υπομονετική.

Αικατερίνη...

Χαρακτηρίζεται για την γενναιοδωρία και την δυναμικότητα της. Είναι άξια, ικανή και επιδέξια να χειριστεί περίπλοκες καταστάσεις. Συχνά αντιμετωπίζει πρόβλημα αν πρέπει να λειτουργεί με την ψυχρή λογική ή με το συναίσθημα. Είναι ρήτορας χαρισματικός.

Αλεξάνδρα
Αποφασιστική, αυτόνομη με πνευματική καλλιέργεια. Ιδιαίτερα δυναμικός άνθρωπος, ξέρει να επωφελείται από τις ευνοϊκές καταστάσεις. Δείχνει ενδιαφέρον για τις υλικές απολαύσεις και θέλει να νοιώθει οικονομική σιγουριά. Είναι λάτρης των σπορ.

Αλέξανδρος
Προέρχεται από τις λέξεις "αλέξω" και "ανήρ" και σημαίνει προστάτης. Διακρίνεται για την φιλοδοξία του, στοχεύει ψηλά και πετυχαίνει. Δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από τα συναισθήματά του και δεν έχει ζωηρή φαντασία. Είναι επιπόλαιος και ταυτόχρονα δυναμικός με ισχυρή θέληση.

Αναστασία
Της αρέσει να δίνει συμβουλές αλλά αρκετές φορές διακατέχεται από ατομικισμό και εγωπάθεια. Γενικότερα είναι πιό ήπιος χαρακτήρας απο τον Αναστάσιο.

Αναστάσιος
Είναι άνθρωπος των υλικών απολαύσεων και μοχθεί για να τα αποκτήσει. Του αρέσει να έχει πάντα τον τελευταίο λόγο στις συναναστροφές του. Συχνά χαρακτηρίζεται για την σκληρότητα των λόγων του και την δύναμη του χαρακτήρα του. Του αρέσει να νουθετεί τους γύρω του.

Ανδρέας
Ξεχωρίζει για το οξύ του πνεύμα και αρκετές φορές για τις καινοτόμες και δημιουργικές του ιδέες. Αγαπά την οικογενειακή ζωή και είναι φειδωλός στην διαχείριση των οικονομικών. Είναι δραστήριος, ασχολείται με τα κοινά και παίρνει με το μέρος του τους δυνατούς. Είναι ισχυρογνώμων και ζηλιάρης.

Άννα
Προέρχεται από το εβραϊκό όνομα "Hanna", που σημαίνει εύνοια, χάρη. Διακρίνεται για την αποφασιστικότητα και την σοβαρότητα της. Δίνει σημασία στις υλικές απολαύσεις και γνωρίζει πολύ καλά τι θέλει από την ζωή της. Είναι δυναμική, της αρέσει να νουθετεί τους γύρω της και συχνά έχει καλλιτεχνικές αναζητήσεις.

Αντωνία
Είναι εργατική, αφοσιωμένη στην οικογένεια με έντονο μητρικό φίλτρο. Αξιολογεί σωστά τις καταστάσεις και διατυπώνει εμπεριστατωμένα την γνώμη της.

Αντώνιος
Είναι άνθρωπος επικοινωνιακός και του αρέσει η διασκέδαση και η καλή ζωή. Είναι χαρακτήρας ενθουσιώδης, ασυγκράτητος και σπάει την μονοτονία αναζητώντας αλλαγές. Ορισμένες φορές είναι κυκλοθυμικός και ευέξαπτος.

Απόστολος
Είναι λάτρης των απολαύσεων και της διασκέδασης. Αγαπάει την ζωή και ξέρει να γλεντάει. Του αρέσουν οι συναναστροφές, οι κοσμικές επαφές, οι γυναίκες και είναι καλοφαγάς. Έχει καλούς τρόπους, είναι ήρεμος αλλά και επιφανειακός χαρακτήρας.

Άρης
Διακρίνεται για το οξύ του πνεύμα και την εργατικότητα του. Του αρέσει να θέτει σπουδαίους στόχους και να τους πραγματοποιεί. Είναι λάτρης των διασκεδάσεων αλλά και άτομο που αγαπά ιδιαίτερα το διάβασμα. Είναι φιλόδοξος και έχει πολλά ενδιαφέροντα.

Βασίλειος
Είναι άνθρωπος του κριτικού πνεύματος, με ακλόνητες ιδέες και πεποιθήσεις και ιδιαίτερη κλίση στις τέχνες. Είναι ισχυρογνώμων και αισθάνεται ικανοποίηση όταν πετυχαίνει τους προσωπικούς του στόχους. Δεν είναι ευέλικτος και δεν εξοικειώνεται εύκολα στις διάφορες περιστάσεις.

Βασιλική-Βασιλεία
Είναι άνθρωπος συντηρητικός και συμβατικός. Βάζει τον πήχη ψηλά πάντα σε ρεαλιστική βάση χωρίς όμως τον κίνδυνο του ρίσκου. Ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την απόκτηση υλικών αγαθών.


ΓεωργίαΒλέπει την ζωή από την θετική της πλευρά και ελπίζει πάντα στο καλύτερο. Είναι γεμάτη τόλμη, φιλοδοξία και βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση της απόλυτης ευδαιμονίας. Διακρίνεται για τις πρωτοποριακές και καινοτόμες της ιδέες.
ΓεώργιοςΆνθρωπος που έχει ιδανικά, νιώθει διαρκώς την φλόγα να καίει μέσα του και αναζητά πνευματικές συγκινήσεις και περιπέτειες. Παρότι φαινομενικά δίνει την εντύπωση ότι πιστεύει στις δυνατότητές του όταν το απαιτούν οι συνθήκες χαρακτηρίζεται από έλλειψη τόλμης και αποφασιστικότητας.
Γρηγόρης-Γρηγορία
Άνθρωποι των κοινωνικών συναναστροφών, πόλος έλξης για τον κοινωνικό τους περίγυρο. Ονειροπόλοι, δημιουργικοί και ευφάνταστοι. Βρίσκονται σε συνεχή αναζήτηση της αγάπης, της ομορφιάς και της ποικιλίας.

Δέσποινα
Είναι αποφασιστική και κυριαρχεί στον οικογενειακό και τον ευρύτερο κοινωνικό χώρο. Έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο ζωής και σκέψης και ένα οξύ πνεύμα που μερικές φορές κάποιοι το υποτιμούν.

Δήμητρα
Χαρακτηρίζεται από την τετράγωνη λογική της. Γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τι είναι αυτό που θα επιλέξει και θα της φέρει θετικά αποτελέσματα. Είναι δεσποτική και ικανή να επηρεάσει πρόσωπα και καταστάσεις. Αποτελεί πρότυπο δημιουργικότητας και λατρεύει τα παιδιά.

Δημήτρης
Άνθρωπος που δεν το βάζει κάτω εύκολα, παρά τις αντιξοότητες που μπορεί να αντιμετωπίσει στην ζωή του. Συνήθως ζητά περισσότερα από αυτά που μπορούν οι γύρω του να προσφέρουν και γίνεται αρκετά δύσκολος όταν συμβιώνει. Πιστός φίλος που όλοι θέλουν στην παρέα τους. Λάτρης των σπορ και ιδιαίτερα του ποδοσφαίρου. Αφοσιωμένος σύντροφος που όμως συχνά επηρεάζεται από την γυναίκα που αγαπά.

Ειρήνη
Λειτουργεί με το συναίσθημα και για αυτό πολλές φορές οδηγείται σε λανθασμένες αποφάσεις. Διαθέτει χάρη αλλά είναι απόμακρη. Εξαιτίας του φιλόδοξου χαρακτήρα της, δίνει μεγάλη έμφαση στην γνώμη που σχηματίζουν οι άλλοι για αυτήν. Δεν της αρέσει να στηρίζεται στους άλλους παρά μόνο στις δικές της δυνάμεις, αν και μερικές φορές την χαρακτηρίζει η υπερβολή.

Ελένη
Είναι σαγηνευτική έστω και αν δεν έχει φυσική ομορφιά. Έντονη προσωπικότητα και δυναμικός χαρακτήρας. Αν και φαίνεται ήρεμη είναι δεσποτική και ισχυρογνώμων. Έχει αδυναμία στα κολακευτικά για το πρόσωπό της σχόλια.

Ελευθερία
Την χαρακτηρίζει η ευγένια και οι καλοί τρόποι. Είναι ανεξάρτητη,δεν υποβάλλεται σε περιορισμούς και είναι αρκετά ντροπαλή. Είναι ο άνθρωπος που όλοι θέλουν για φίλο τους.

Ελευθέριος
Γεμάτος ζωή και ενέργεια, ο άνθρωπος που δεν μπορεί να μπει σε καλούπια. Ο ιδανικός ελεύθερος επαγγελματίας. Λάτρης της φύσης, των σπορ και της παρέας.

Ελπίδα-Ελπίς
Είναι αισιόδοξος και ζεστός άνθρωπος που προσφέρει θετική ενέργεια και δύναμη στους οικείους της. Χωρίς να καταπιέζει το εγώ της, έχει τον τρόπο να επιβάλλει τις επιθυμίες της.

Εύα
Είναι δυναμική και εξουσιαστική. Θέλει να μονοπωλεί τους πάντες και τα πάντα. Είναι ασταθής και δύσκολα θα βοηθήσει ώστε να διατηρηθεί μια σχέση σε φιλικό ή ερωτικό επίπεδο. Δεν υπόκειται σε περιορισμούς και δεν αντέχει την απομόνωση.

Ευάγγελος, Ευαγγελία
Προέρχεται από το "ευ" και "αγγελία" και σημαίνει ο φορέας καλών ειδήσεων. Διακρίνονται για τον αισθησιασμό τους. Είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων, δεν θέτουν υψηλούς στόχους και προτιμούν το συμβατικό από το αβέβαιο. Γενικά είναι πράοι, αναζητούν το ιδανικό ταίρι και όταν το βρουν βιώνουν την απόλυτη ευτυχία. Αφοσιώνονται στην οικογένεια και επιθυμούν τις κοινωνικές συναναστροφές.

Ηλίας
Είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων και φέρεται με διακριτικότητα. Αποφεύγει κάθε είδους ρίσκο, με συνέπεια να τα καταφέρνει πολύ καλά στην ζωή του. Αφιερώνεται στην οικογένειά του.

Θεοδώρα
Ευφυής άνθρωπος με πολλά προσόντα. Έχει έναν αρκετά δύσκολο χαρακτήρα και πολλές απαιτήσεις από τους γύρω της, χωρίς όμως η ίδια να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Είναι πολύ δυναμικό άτομο και παλεύει για τα πιστεύω της.

Θεόδωρος
Είναι ο φίλος που ποτέ δεν θα σε απογοητεύσει. Αρκετά ευαίσθητος και εργασιομανής. Τον κυριεύει το άγχος και το στρες μιας και δύσκολα θα μοιραστεί τα προβλήματά του.

Θωμάς
Είναι πιστός φίλος και διακρίνεται για την μεγάλη του καρδιά. Πείθεται εύκολα και συχνά παίρνει επιπόλαιες αποφάσεις χωρίς να το πολυσκεφτεί. Χάνει εύκολα, πολλές φορές χωρίς λόγο, την ψυχραιμία του όμως πολύ γρήγορα ξαναβρίσκει τον καλό του εαυτό.

Ιωάννα
Την χαρακτηρίζει η επιπολαιότητα. Είναι δυναμική γεμάτη ενεργητικότητα και δεν το βάζει κάτω στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Είναι ευχάριστος και αισιόδοξος χαρακτήρας με έντονη αίσθηση του χιούμορ.

Ιωάννης
Δεσποτικός, τον χαρακτηρίζει η δυναμικότητά και η υπευθυνότητα. Είναι πρότυπο οικογενειάρχη. Είναι αρκετά εσωστρεφής και δεν ανοίγεται εύκολα σε αγνώστους, όμως στο φιλικό του περιβάλλον είναι πολύ αγαπητός.

Κωνσταντίνος- Κωνσταντίνα
Ο Κωνσταντίνος είναι ένας άνθρωπος σίγουρος για τον εαυτό του, θαρραλέος, πιστός στα αισθήματα και στις πεποιθήσεις του. Συχνά υποδουλώνεται από τις γυναίκες της ζωής του. Αγαπάει τις συναναστροφές με τους ανθρώπους, αν και είναι εσωστρεφής και βαριέται εύκολα. Στη δουλειά του διακρίνεται και ανεβαίνει συχνά τα σκαλιά της ιεραρχίας, γιατί είναι πεισματάρης και δεν σταματάει να προσπαθεί για το καλύτερο.
Η Κωνσταντίνα σε γενικές γραμμές είναι χαρούμενη και γεμάτη ζωντάνια. Αφοσιώνεται στην οικογένειά της και γίνεται πολύ καλή μητέρα. Είναι συνεπής στα καθήκοντα και στις υποχρεώσεις της.

Μαρία
Η μητέρα του Ιησού Χριστού. Είναι πολύ υπεύθυνο άτομο και προσπαθεί να γίνονται όλα στην εντέλεια. Της αρέσει να έχει ο κόσμος καλή άποψη για το άτομό της. Έχει την ικανότητα να οργανώνει τέλεια οτιδήποτε της ανατεθεί και γενικότερα έχει μεγάλη αξιοσύνη.

Μαίρη
Η Μαίρη ενδιαφέρεται πολύ για τον εαυτό της και την εικόνα της. Χαρακτηρίζεται για την κοινωνικότητά της, την ζωντάνια της και αγαπάει πολύ τις συναναστροφές.

Μάριος
Απολαμβάνει τη ζωή με ένταση. Παθιάζεται με τις γυναίκες και τα γρήγορα αυτοκίνητα. Θέλει να έχει χρήματα για να περνάει καλά. Είναι άξιος κι επιδέξιος στα επαγγελματικά του.

Μάρκος
Έχει λεπτά αισθήματα και επηρεάζεται σημαντικά στις αποφάσεις του από τις επιδράσεις που του ασκούνται. Συμπαθεί και πλησιάζει τους αδύναμους ανθρώπους για να τους βοηθάει. Μπορεί να συναναστραφεί με ανόμοιους κι ετερόκλητους ανθρώπους. Συχνά τον γοητεύει η ζωή της νύχτας.

Μιχαήλ
Είναι άνθρωπος επιβλητικός και καταφέρνει να κάνει τους γύρω του να τον υπακούν. Είναι τύπος παραδοσιακός και λατρεύει την οικογένεια. Αγαπάει τις συναναστροφές κι έχει πολλές κοινωνικές σχέσεις, αλλά εύκολα θίγεται κι είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος σε προσβολές και πειράγματα. Αγαπάει πολύ την πατρίδα του και την υπερασπίζεται με πάθος.

Νανά
Χαρακτηρίζεται για την πραότητα και τη γλυκύτητα της συμπεριφοράς της. Είναι καλοπροαίρετος άνθρωπος που συμβιβάζεται εύκολα. Η γνώμη των ανθρώπων που σέβεται κι εκτιμά, ασκεί επίδραση επάνω της. Συχνά είναι εύπιστη και αφελής με αποτέλεσμα να κάνει λανθασμένες εκτιμήσεις για ανθρώπους και καταστάσεις.

Νικόλαος
Χαρακτηρίζεται για την γενναιοδωρία του, την απλοχεριά του και είναι πρόσχαρος και μεγαλόψυχος. Συνήθως είναι το αγαπημένο παιδί της οικογένειας, λόγω της καλής του καρδιάς. Είναι πολύ τρυφερός και μιλάει πάντα ήρεμα και γλυκά. Συχνά στην προσπάθειά του να ικανοποιεί τους γύρω του καταφεύγει και στο ψέμα.

Νικολέτα
Η Νικολέτα είναι τολμηρή και γενναία. Είναι αυθόρμητη και δεν κρύβει τις απόψεις της. Δεν την ενδιαφέρει η κοκεταρία και δεν την απασχολεί ιδιαίτερα η εξωτερική της εμφάνιση. Αγαπάει πολύ τη γνώση και κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να καταφέρει να την αποκτήσει.

Όλγα
Είναι πολύ πρόσχαρη, πολυλογού, με μεγάλη ζωντάνια. Λόγω της κοινωνικότητάς της, της ταιριάζουν οι δουλειές που την κάνουν να συναναστρέφεται με πολλούς ανθρώπους. Το αδύνατο σημείο της είναι ότι πολλές φορές έχει ανεκπλήρωτες επιθυμίες κι αυτό μπορεί να την κάνει παροδικά, πεσιμίστρια. Πολλές φορές μπορεί να νοιώσει ότι η προσφορά της σε διάφορους τομείς είναι μεγάλη και δεν την εξαργυρώνει ηθικά ή υλικά.

Παναγιώτης – Παναγιώτα
Και οι δύο είναι πολύ δυναμικοί τύποι με μεγάλη ενεργητικότητα. Είναι μαχητικοί και δουλευταράδες. Συχνά είναι πολύ αφοσιωμένοι από μικροί στην οικογένειά τους και μεγαλώνοντας έχουν την τάση της επανάστασης, για να ζήσουν και να απολαύσουν πολλά από αυτά που έχουν στερηθεί.

Παντελής
Του αρέσει να επιδεικνύει την αξία του και την εμφάνισή του για να τραβήξει το ενδιαφέρον του περιβάλλοντός του. Πολλές φορές έχει αλαζονική συμπεριφορά, όμως όταν αγαπήσει αφοσιώνεται ολοκληρωτικά, γίνεται πολύ στοργικός, αλλά και ζηλότυπος.

Παρασκευάς- Παρασκευή
Και οι δύο είναι πολύ δραστήριοι, με μεγάλη ζωντάνια. Συχνά είναι ανικανοποίητοι και αναζητούν καινούργια ενδιαφέροντα. Δεν καταλήγουν εύκολα κάπου και είναι αναποφάσιστοι. Όταν δημιουργήσουν οικογένεια φαίνονται πιο κατασταλαγμένοι και ισορροπημένοι. Συχνά ο ανικανοποίητος χαρακτήρας τους ψάχνει τρόπους διαφυγής γιατί πέφτουν εύκολα σε τέλμα ή σε αδιέξοδο.

Παύλος – Παυλίνα
Χαρακτηρίζονται για την ηρεμία και την πραότητά τους. Δεν αντέχουν τις εντάσεις και τις φασαρίες. Είναι αυθόρμητοι και προοδευτικοί και δεν εμμένουν σε παλιές αντιλήψεις. Πεισματάρηδες από τη φύση τους, δύσκολα θα αλλάξουν τα πιστεύω τους και τις απόψεις όταν κληθούν να πάρουν αποφάσεις για κάποιο ζήτημα. Παρόλη την ηρεμία τους, έχουν τον τρόπο να επιβάλλονται όταν κρίνουν ότι είναι αναγκαίο.

Πέτρος
Πολλές φορές διατυπώνει κρίσεις ή θεωρίες χωρίς να δέχεται αντιρρήσεις. Προσπαθεί να γλιτώνει και να διαφεύγει τους κινδύνους, αλλά του αρέσει να δείχνει ότι είναι θαρραλέος και όχι άτολμος. Συχνά έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και δεν αναγνωρίζει τα ελαττώματά του.

Πετρούλα
Μοιάζει στον Πέτρο, αλλά είναι πιο αλύγιστη και αμετάπειστη στις απόψεις της. Με αυτήν τη συμπεριφορά καλείται συχνά να αντιμετωπίζει δυσχέρειες κι εμπόδια. Με λίγα λόγια έχει σκληρό, άκαμπτο και «πέτρινο» χαρακτήρα.

Σάββας
Συνήθως είναι πολύ αφοσιωμένος στην οικογένειά του με αξίες και ιδανικά. Είναι άνθρωπος με παλιές αντιλήψεις που σέβεται τις ηθικές αξίες. Δεν είναι προοδευτικός και πολλές φορές δεν είναι ανοιχτός στις απόψεις των νέων, καθώς δεν μπορεί εύκολα να βρει τρόπους επικοινωνίας μαζί τους.

Σοφία
Ανήσυχο πνεύμα με πολλά ενδιαφέροντα κι ανάγκη για μάθηση και γνώση. Έχει πολλές απαιτήσεις από τον εαυτό της, αλλά κι από τη ζωή της. Της αρέσει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των γύρω της κι έχει την εξαιρετική ικανότητα να αναπαριστά γεγονότα και καταστάσεις.

Σπυρίδων – Σπυριδούλα
Πολύ συναισθηματικοί και οι δύο, με τάση προς την ονειροπόληση και την εξιδανίκευση πραγμάτων και καταστάσεων. Όταν όμως αποκαρδιώνονται ή χάνουν τις ελπίδες του για κάτι, γίνονται πολύ εσωστρεφείς και μοναχικοί. Μπορούν να συμβιβαστούν με μία εργασία χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις, αρκεί να τους προσφέρει ελευθερία, αυτονομία και αυτοτέλεια.

Σταύρος
Δεν του αρέσουν οι πολυλογίες και οι περιττές κουβέντες, καθώς είναι συνήθως λιγομίλητος. Θα μπορούσε να είναι πολύ επιδέξιος τεχνίτης γιατί είναι πολύ ικανός στις κατασκευές και στις χειρονακτικές εργασίες. Δεν τον φοβίζει η σκληρή δουλειά. Αφιερώνεται στα παιδιά και στην γυναίκα του και είναι πολύ καλός οικογενειάρχης.

Σταυρούλα
Είναι συνήθως ευέξαπτη και εύκολα εξοργίζεται. Είναι πολύ αξιοπρεπής, αλλά και συχνά αλαζονική και ακατάδεκτη. Δεν μιλάει εύκολα για τα συναισθήματά της, ούτε για τις σκοτούρες της. Αφιερώνεται στα παιδιά της, που την ωθούν να βρίσκει τις ισορροπίες της και να έχει ορθή κρίση.

Στεφανία
Είναι συνήθως πολύ εύθυμη, τσαχπίνα, ναζιάρα, δραστήρια και γενικότερα γεμάτη ζωντάνια. Είναι απτόητη και τολμηρή και δεν αφήνει να τη νικήσουν οι πιθανοί φόβοι της. Είναι άνθρωπος ζωντανός που θέλει να χαίρεται καθημερινά τη ζωή.

Στέφανος
Είναι άνθρωπος συνήθως πολύ αξιοπρεπής, βαρύς και ολιγόλογος. Συχνά έχει παλιές αντιλήψεις και πολλές φορές είναι άτεγκτος και αμείλικτος. Είναι ικανός να παραβλέψει τους φόβους, τα άγχη και τις αγωνίες του, προκειμένου να πολεμήσει για την επίτευξη κάποιου σκοπού.

Στυλιανή- Στέλλα
Συνήθως είναι άνθρωπος εκκεντρικός με κάποιες ιδιοτροπίες. Έχει συχνά έναν ιδιαίτερο τρόπο ζωής με εμμονές για πράγματα όπως η καθαριότητα, η υγιεινή, οι διατροφικοί κανόνες, κ.α. Είναι κοκέτα, λατρεύει τις εκδρομές και είναι φυσιολάτρης.

Στυλιανός - Στέλιος
Βλέπουν την εύθυμη πλευρά της ζωής και διατηρούν αποστάσεις από καταστάσεις η πρόσωπα. Έχουν πολύ χιούμορ και χαμόγελο κάτι που τους κάνει αξιαγάπητους με αποτέλεσμα μην τους κρατάνε ποτέ κακία. Πολύ καλοί επαγγελματίες. Αφοσιωμένοι στο καθήκον και στην δουλειά τους, που την αντιμετωπίζουν με συνέπεια κι εντιμότητα.

Σωτήρης
Η μεγάλη του αγάπη είναι συνήθως η μουσική και πολύ συχνά ασχολείται με κάποιο μουσικό όργανο. Έχει μεγάλη αδυναμία στο καλό φαγητό και θα μπορούσε να είναι ένας άριστος σεφ.

Σωτηρία
Άνθρωπος με μεγάλη ενεργητικότητα και δυναμισμό. Είναι πολύ κοινωνική με μεγάλες παρέες. Ενδιαφέρεται πολύ για την τέχνη και θα μπορούσε να ασχοληθεί με κάτι καλλιτεχνικό.

Φάνης
Δεν τα πάει καλά με το χρόνο και συνήθως είναι αργοπορημένος στις υποχρεώσεις του. Γλυκός και γελαστός, είναι δύσκολο να του κρατήσει κάποιος κακία. Συνήθως είναι καρδιοκατακτητής και πολύ γοητευτικός στις γυναίκες.

Φώτης- Φωτεινή
Συχνά είναι αυστηροί και ακολουθούν την κατεύθυνση που έχουν επιλέξει σε ένα θέμα ή γενικότερα στη ζωή τους, χωρίς να επηρεάζονται από εξωγενείς παράγοντες. Δεν είναι καθόλου επιτήδειοι στις συναλλαγές ή στις διαπραγματεύσεις, με συνέπεια σε πολλά ζητήματα να μένουν στάσιμοι και να μην εξελίσσονται. Στα ερωτικά τους ζητήματα συχνά κάνουν λάθος επιλογές.

Χαρίκλεια
Χαρακτηρίζεται για την ευφυΐα της, αλλά και για τα λεπτά της αισθήματα. Είναι πολύ εργατική και κάνει έξυπνες κινήσεις προκειμένου να ανεβαίνει τα σκαλιά της ιεραρχίας στον επαγγελματικό τομέα. Στα ερωτικά της συχνά βασανίζει και ταλαιπωρεί τους άντρες και άλλοτε επιλέγει να ταλαιπωρείται η ίδια. Βρίσκει την απόλυτη ισορροπία στη ζωή της όταν γίνει μητέρα

Χαρίλαος
Χαρακτηριστικά του είναι η τιμιότητα, το ήθος και η ευσυνειδησία του. Είναι πολύ εργατικός και αφοσιώνεται ολοκληρωτικά στα επαγγελματικά του, γι΄αυτό και συνήθως διακρίνεται και προοδεύει. Δεν αναζητά τα υλικά αγαθά, αλλά είναι άνθρωπος δοτικός και γενναιόδωρος προς τους γύρω του.

Για περισσότερα και σπανιότερα ονόματα, επισκεφθείτε το:
http://www.pyles.tv/
Onomatologia.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες