'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

ΓΕΓΟΝΟΤΑ.. ,ΠΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ, ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΛΠΑΖΟΥΣΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ!


''Απολύθηκε παρά την βαριά ασθένεια''


Από τον Παναγιώτη Μιχαηλίδη

''Η κα.Πούλιου Ξανθή εργάζεται σε οργανική θέση στην Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας επί 23 έτη. Την τελευταία 5ετία έχει αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα υγείας, δεδομένου ότι έχει νοσηλευτεί 5 φορές και έχει υποβληθεί σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις στους νεφρούς. Το 2006 υποβλήθηκε σε πυελοπλαστική στον αριστερό νεφρό, το 2007 σε αφαίρεση αριστερού νεφρού από καρκίνο και τον Μάρτιο του 2011 έπαθε βλάβη και ο δεξιός νεφρός όπου και υποβλήθηκε πάλι σε πυελοπλαστική επέμβαση, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να έχει ένα ποσοστό νεφρικής ανεπάρκειας.
Συνέπεια όλων των παραπάνω είναι βέβαια να απουσιάζει με συνεχόμενες αναρρωτικές άδειες από την εργασία της, όλες εγκεκριμένες από τους επίσημους φορείς του ΙΚΑ, οι οποίες σαφώς έχουν κατατεθεί και στον εργοδότη της, μαζί με το ποσοστό αναπηρίας που κατέχει του 67% και άνω.
Δυστυχώς όμως η Ομοσπονδία την απέλυσε στις 12 Ιουλίου 2011, ενώ βρισκόταν σε άδεια, δηλώνοντας μάλιστα στις αρμόδιες κρατικές αρχές ότι η ίδια παραιτήθηκε κάτι που φυσικά δεν ισχύει!


Μετά από 23 χρόνια, σε μια πολύ δύσκολη εποχή, αυτή η συμπεριφορά εκ μέρους του εργοδότη της, θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί απάνθρωπη, γιατί δεν σεβάστηκε καθόλου ούτε την πολυετή προσφορά της συγκεκριμένης υπαλλήλου αλλά ούτε και τη δεινή κατάσταση της υγείας της, η οποία επιβαρύνεται και με τέτοιου είδους στρεσογόνες καταστάσεις !''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες