Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

ΠΑΛΗ


΄΄Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ''

Ο ΕΝΑΣ 

ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙ

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ



Διαβάζοντας το ρεπορτάζ των αγώνων του πρόσφατου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πάλης, μόνο υπερήφανος δεν κατόρθωσα να νιώσω για τους σημερινούς διοικούντες στο άθλημα των Ελλήνων Ολυμπιονικών.

Δυστύχημα στιγμιαίο μπορεί να χαρακτηριστεί επιεικώς , η συγκεκριμένη διεξαγωγή  αγώνων και ας ελπίσουμε να είναι μόνο στιγμιαίο... και μόνο το τελευταίο ...

Μία αναφορά στην πενιχρή συμμετοχή αθλητών και αθλητριών στην κορυφαία διοργάνωση του αθλήματος, μαρτυρά την ουσιαστικά λανθασμένη τακτική της διοίκησης. Με ανορθόδοξες  αποφάσεις  και τιμωρίες αθλητών που διεκδικούν τίποτε περισσότερο από το προφανές, ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ και το δικαίωμα της συμμετοχής τους στους αγώνες. Η διοίκηση κατόρθωσε ότι μέχρι σήμερα δεν είχε συμβεί ποτέ ξανά. Ελλιπή συμμετοχή στις κατηγορίες ,ώστε να έχουμε Πρωταθλητές άνευ αγώνων, Πρωτάκουστο... αλλά Αληθινό.

Πλέον δεν μπορεί κανείς μας να Σιωπά στην κατηφόρα! Πρέπει να υπάρξει  Φρένο ! Οι αθλητές, μας δείχνουν την αναγκαιότητα επαναφοράς στη νομιμότητα και στην ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ!

ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ 

ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΙΣΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.


Θεόδωρος Συνοδινός

Πρόεδρος Ενωσης Φιλάθλων 

Βαρέων Αθλημάτων 1985

Αντιπρόεδρος Παλαιμάχων Αθλητών Π.Α.Ο

Το Ρεπορτάζ των αγώνων

https://sportsfeed.gr/i-elop-kai-to-protathlima-tis-zygarias/?fbclid=IwAR1gpgdCLt34pK-hoiOMQDx-DehI9RfocU6SPMmTjQVEG_6PD_f20LB1dTg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου