'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Επέστρεψαν τα χαμόγελα στην Εθνική μετά το παλικαρίσιο 0-0 απέναντι στην Ιαπωνία. Πίστη για νίκη και πρόκριση απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού την Τρίτη. Αναζητείται ο… αντι-Κατσουράνης.
Ελλάς, μπορείς!
Τελευταία ενημέρωση 20/06/2014, 10:09 
Αυτή, ναι, ήταν η Εθνική που θέλαμε. Μπορεί να μη νίκησε (ξανά). Μπορεί να μη σκόραρε (ξανά). Όμως σε αντίθεση με την πρεμιέρα απέναντι στην Κολομβία, έβγαλε το χαρακτήρα και την ψυχή που την έχουν βάλει στις καρδιές όλων των Ελλήνων τα τελευταία χρόνια.

Η ήττα της πρεμιέρα, το επεισόδιο στα αποδυτήρια και η αποβολή του Κατσουράνη όχι απλώς δεν διέλυσαν, αλλά συσπείρωσαν την ομάδα του Φερνάντο Σάντος. Με άριστη οργάνωση πήρε μάλλον εύκολα το 0-0 από την Ιαπωνία που διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες πρόκρισης στους «16». Κι αν είχε λίγη περισσότερη τύχη, η ελληνική ομάδα θα μπορούσε να πάρει και τους τρεις βαθμούς, που ήταν ο αρχικός στόχος, αλλά… αναπροσαρμόστηκε μετά την αποβολή του αρχηγού.

Ήταν εμφανές, παρά την κόπωση από την υπερπροσπάθεια, πως η αυτοπεποίθηση είχε επιστρέψει για τα καλά στα πρόσωπα των Ελλήνων παικτών μετά τον αγώνα. Οι διεθνείς γνωρίζουν πρώτοι από όλους πως αδίκησαν τους εαυτούς τους στην πρεμιέρα, αλλά έκαναν το πρώτο βήμα για να «διορθώσουν» το λάθος.

Η πίστη στα αποδυτήρια ήταν διάχυτη εν όψει του «τελικού» της Τρίτης στη Φορταλέσα (23:00) απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού. Η Εθνική θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει σε παρουσία στους «16». Είτε με… μισό μηδέν εφόσον την ίδια ώρα η Ιαπωνία δεν κερδίσει την Κολομβία, είτε-στο πιο δύσκολο σενάριο-με 3+ γκολ διαφορά αν οι Ασιάτες επικρατήσουν των πρωτοπόρων του ομίλου.

Αλλαγή ή αλλαγές 

Η ελληνική αποστολή επέστρεψε λίγο μετά τα μεσάνυχτα (τοπική ώρα) στη μουντιαλική βάση της, το Αρακαζού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σήμερα ξεκούραση και αποκατάσταση, ενώ εν συνεχεία θα αρχίσει η προετοιμασία για το μεγάλο ματς της Τρίτης.

Σε αυτό ο Φερνάντο Σάντος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Κατσουράνη. Για τον αντικαταστάτη του μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν. Θα επιλεγεί ένας εκ των Τζιόλη, Σάμαρη ή Ταχτσίδη; Θα μεταφερθεί στον άξονα ο Μανιάτης για να πάει εσωτερικός μέσος ο Καραγκούνης; Ουδείς ξέρει, πιθανότατα ακόμη ούτε ο ίδιος ο Πορτογάλος προπονητής. Υπάρχουν, όμως, κι άλλα ερωτηματικά; Θα είναι έτοιμος να παίξει ο Μήτρογλου μετά τον χθεσινό του τραυματισμό (που δεν φαίνεται σοβαρός); Θα εμπιστευτεί ξανά τον Φετφατζίδη, που χθες «θυσιάστηκε» μετά την αποβολή του Κατσουράνη, από την αρχή η τεχνική ηγεσία; Οι απαντήσεις προσεχώς… 
http://www.sport-fm.gr/article/ellas-mporeis/772102

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες