'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΘΗΚΕ Η ΕΚΘΕΣΗ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΨΑΡΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΨΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ
ΣΕ ΠΑΛΑΙΩΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

          Στο Μουσείο της Πόλης των Αθηνών, σε ένα από τα παλαιότερα αρχοντικά κτήρια της Πρωτεύουσας, που βρίσκεται στην Πλατεία Κλαυθμώνος, φιλοξενείται η έκθεση του Γιώργου Ψαρρόπουλου.
          Τα εγκαίνια έγιναν την Τετάρτη 28 Μαΐου παρουσία εκλεκτών μελών της αθηναϊκής κοινωνίας κυρίως Καλλιτεχνών, φιλάθλων και ανθρώπων του γραπτού και προφορικού λόγου. Αυτό όχι μόνο γιατί ο καλλιτέχνης υπήρξε στην πρώτη νεότητά του κολυμβητής και πυγμάχος του ΠΑΟ, αλλά ακόμη γιατί στη δεύτερη νεότητά του έδειξε μια μοναδική έφεση στην τέχνη και στα δημόσια πράγματα του αθηναϊκού χώρου.
          Η έκθεση περιλαμβάνει περισσότερους από 100 πίνακες όλων των προσωπικοτήτων των τελευταίων δεκαετιών σε μια θαυμάσια καταγραφή από το ευαίσθητο πενάκι του Γιώργου Ψαρρόπουλου. Ακόμη η παρουσίαση είναι προσεγμένη, σίγουρα πολυδάπανη και δοσμένη με μεγάλη αγάπη. Τόση όση και η μεγίστη ακρίβεια του καλλιτέχνη. Είναι εντυπωσιακό πόσο ταχύτατα αναγνωρίζει κανείς στο σκιτσάρισμα πρόσωπα προσφιλή που πρωταγωνιστούσαν και πρωταγωνιστούν στην κοινωνίας μας.
          Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή όλο το καλοκαίρι για το κοινό, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα και κανείς δεν θα πρέπει να χάσει την ευκαιρία να χαρεί και να αναγνωρίσει μια σπάνια προσφορά και μια γεμάτη ταλέντο εργασία, ενός ακόμη παλαίμαχου αθλητή του Παναθηναϊκού, όπως βεβαίως είναι ο Τάκης Οικονομόπουλος, ο Γιάννης Κομητούδης, ο Χρήστος Κυριαζής και άλλοι.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες