'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.].

'Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ[Ε.ΦΙ.Β.Α.]. ...............ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ


Σάββατο 24 Μαΐου 2014

''Συλλυπητήρια για Παναγιώτη Ποικιλίδη ...''

EΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

* Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, ενημέρωσε τη διοίκηση της ομοσπονδίας ότι οι σημαίες στην Αρχαία Ολυμπία και στα γραφείο της ΕΟΕ θα 
κυματίζουν μεσίστιες




OΥφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός δήλωσε:
Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες η αθλητική οικογένεια θρηνεί την απώλεια ενός μεγάλου Έλληνα αθλητή που δόξασε με τις επιτυχίες του την χώρα μας.
Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης αφιέρωσε τη ζωή του στην αγαπημένη του πάλη, άθλημα το οποίο υπηρέτησε τόσο ως αθλητής, όσο και αργότερα μεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις και το πάθος του σε νέα παιδιά. Η απαράμιλλη αγωνιστικότητά του και το αδιαμφισβήτητο ήθος του θα μείνουν ως παρακαταθήκη στον ελληνικό αθλητισμό. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του».
Ο π.Υπουργός Αθλητισμού
Γιώργος Ορφανός


Με αφορμή τον θάνατο του Ολυμπιονίκη,
 Παναγιώτη Ποικιλίδη, ο Γιώργος Ορφανός δήλωσε: "Από σήμερα, η αθλητική οικογένεια είναι φτωχότερη. Ο Παναγιώτης υπηρέτησε με επιτυχία για περισσότερο από δύο δεκαετίες την ελληνορωμαϊκή πάλη και διακρίθηκε για την αγωνιστικότητα και το ήθος του. Από βάθος καρδιάς, εκφράζω τα θερμά μου συλληπητήρια στην οικογένεια του".

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο
24-5-2013 20.29
Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια 
στους οικείους του εκλιπόντος''.

Το διοικητικό συμβούλιο του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, το τμήμα πάλης και ολόκληρη η οικογένεια του Συλλόγου εκφράζουν τη θλίψη και την οδύνη τους για τον αδόκητο χαμό του Ολυμπιονίκη, Παναγιώτη Ποικιλίδη –θείου του αθλητή του τμήματός μας-, ο οποίος δόξασε την Ελλάδα και τον ελληνικό αθλητισμό.
Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος''.


     Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ 
   ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ
         ''Ε.ΦΙ.Β.Α''
             1985


Τα θερμά μας συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια του.

Εκφράζοντας τη βαθιά μας θλίψη για τον πρόωρο χαμό του Ολυμπιονίκη μας Παναγιώτη Ποικιλίδη ,απονέμοντας φόρο τιμής, θα σιωπήσουμε επί 3 ήμερο.


EΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΛΗΣ''Ε.Ο.Φ.Π''
«Σύσσωμη η οικογένεια της πάλης πενθεί τον Ολυμπιονίκη και συναθλητή μου, Παναγιώτη Ποικιλίδη, ο οποίος ήταν αγωνιστικότητας, ήθους και αθλητικής ευπρέπειας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΟΦΠ, Κώστας Θάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες